ΚΑΙΡΟΣ

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τι θα δούμε τις επόμενες μέρες – Έρχεται νέα κακοκαιρία!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τι θα δούμε τις επόμενες μέρες – Έρχεται νέα κακοκαιρία!

Οι δυνατοί βοριάδες παραμένουν και τις επόμενες μέρες με τον καιρό να μην αλλάζει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Συγκεκριμένα μέχρι και την Κυριακή, οι άνεμοι θα είναι ισχυροί, φτάνοντας τοπικά και τα 8 μποφόρ, κυρίως στο Αιγαίο.

Σταδιακά όμως, από τη Δευτέρα, οι εντάσεις θα περιοριστούν σημαντικά όπως τονίζει ο μετεωρολόγος του OPEN. Η θερμοκρασία παραμένει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας τους 28-32 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι, με εξαίρεση την Κρήτη όπου θα δούμε και 33άρια.

Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί και πάλι στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγα σύννεφα κυρίως στα ανατολικά και νότια. Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη ο καιρός είναι καλός, με ήπιες θερμοκρασίες.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι η ανομβρία συνεχίζεται, ενώ υπάρχει πιθανότητα να έχουμε μία κακοκαιρία με έλευση βροχών από την Ιταλία, προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Μέχρι τότε, οι καλές καιρικές συνθήκες και οι βόρειοι άνεμοι θα παραμείνουν το κύριο χαρακτηριστικό.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Δείτε τα όσα αναφέρει!

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός