ΚΑΙΡΟΣ

Στην… τσίτα μας έχει πάλι ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό: «Τρελαίνονται οι θερμοστάτες των καλοριφέρ!»

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 Τάσο Αρνιακό.
Στην… τσίτα μας έχει πάλι ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό: «Τρελαίνονται οι θερμοστάτες των καλοριφέρ!»

Τα είπε πάλι τα αινιγματικά του ο Τάσος Αρνιακός, στην πρόγνωσή του για το πώς θα θα είναι ο καιρός το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με περισσότερο ανοιξιάτικο, παρά χειμωνιάτικο καιρό μπήκε σήμερα ο Δεκέμβρης, με ηλιοφάνεια, νοτιάδες και τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στις περισσότερες περιοχές της χώρας ακόμη και πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου. Συμβατές, καλώς η κακώς με θερμοκρασίες Απριλίου, τρελαίνοντας τους θερμοστάτες των καλοριφέρ!» είπε αρχικά ο Τάσος Αρνιακός.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στον καιρό του Σαββάτου (2/12): «Αναμένουμε αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές, στα δυτικά, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Νοτίους νοτιοδυτικούς ανέμους 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά πελάγη 7, στο βόρειο Αιγαίο έως και 8 μποφόρ που ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Θερμοκρασία σε άνοδο, θα φτάσει στα βόρεια τους 20 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 21 με 23, στην Κρήτη δεν αποκλείεται ακόμη και τους 24 βαθμούς!».

Τάσος Αρνιακός: Παρακάτω η πρόβλεψη του καιρού

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Αρναούτογλου: Περιορίζεται η αστάθεια από την Τετάρτη – Ζέστη ως 40 βαθμούς την Παρασκευή

Αρναούτογλου: Περιορίζεται η αστάθεια από την Τετάρτη – Ζέστη ως 40 βαθμούς την Παρασκευή

Αλλάζει ο καιρός για τα καλά τις επόμενες ώρες!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα – Πού επιμένει η αστάθεια!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα – Πού επιμένει η αστάθεια!

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει λίγο αλλά δε βελτιώνεται πλήρως!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός σήμερα – Πού αναμένονται καταιγίδες και κεραυνοί!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός σήμερα – Πού αναμένονται καταιγίδες και κεραυνοί!

Όλες οι προβλέψεις που κάνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από Πέμπτη!

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από Πέμπτη!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο καιρού!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός από Πέμπτη – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός από Πέμπτη – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας!

Τι ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Από τον καύσωνα στις καταιγίδες – Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Από τον καύσωνα στις καταιγίδες – Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός – Πού έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός – Πού έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Τι έρχεται σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Σήμερα και αύριο οι πιο καυτές μέρες του καύσωνα!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Σήμερα και αύριο οι πιο καυτές μέρες του καύσωνα!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Σάκης Αρναούτογλου: Τι αναφέρει για τον καύσωνα – Έτσι θα κινηθεί η θερμοκρασία!

Σάκης Αρναούτογλου: Τι αναφέρει για τον καύσωνα – Έτσι θα κινηθεί η θερμοκρασία!

Όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου!

Καιρός