ΚΑΙΡΟΣ

Θα μας «τρελάνει» ο καιρός εξηγεί ο Αρνιακός!: Από τον καύσωνα στις βροχές! – Που θα ρίξει (vid)

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες από τον Τάσο Αρνιακό.
Θα μας «τρελάνει» ο καιρός εξηγεί ο Αρνιακός!: Από τον καύσωνα στις βροχές! – Που θα ρίξει (vid)

Πραγματικά ο καιρός έχει τρελαθεί, καθώς σε αυτό το καλοκαίρι τα έχουμε δει όλα! Από βροχές, καταιγίδες συννεφιά και ψύχρα, πήγαμε στο άλλο άκρο με καύσωνα, θυελλώδεις ανέμους και πυρκαγιές που ενέτειναν την κατάσταση. Η πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, από το βράδυ της Τετάρτης (23/8), αλλά κυρίως από την Πέμπτη (24/8) θα έχουμε ουσιαστική εξασθένιση των ανέμων, γεγονός που είναι θετικό για τα πολλά και μεγάλα μέτωπα πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα.

«Αύριο (σ.σ. Πέμπτη) περιμένουμε ουσιαστική εξασθένιση (σ.σ. των ανέμων). Δεν φαίνεται να υπάρχει το 7 (σ.σ. στα μποφόρ) πουθενά, θα υπάρχει το 5 το 6 όμως και αυτός δεν είναι λίγος άνεμος μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή που ήδη βιώνουμε. Από την άλλη καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στα βουνά της Ηπείρου, της Δυτικής Ελλάδας, της Δυτικής Πελοποννήσου περιμένουμε κάποιες τοπικές μπόρες, το μεσημέρι και το απόγευμα. Μπόρες που θα συνεχιστούν λίγο πολύ και το Σαββατοκύριακο», είπε ο Τάσος Αρνιακός.

Επίσης πρόσθεσε για τη θερμοκρασία: «Η ουσιαστική υποχώρηση θα έρθει από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο. Εκεί περιμένουμε 35άρια, 36άρια, το πολύ 37».

Παρακάτω η πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό των επόμενων ημερών

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός