ΑΕΚ BC

Τα συλλεκτικά «κιτρινόμαυρα» μπλουζάκια στο ΟΑΚΑ (pic)

Οποιος αποφασίσει να βρεθεί στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» το απόγευμα του Σαββάτου (19/5), για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, για τα πλέι οφ της Basket League (16:00), θα έχει την ευκαιρία να κάνει και συλλεκτικές αγορές. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τόσο το κίτρινο, όσο και το μαύρο t-shirt των...
Τα συλλεκτικά «κιτρινόμαυρα» μπλουζάκια στο ΟΑΚΑ (pic)

Οποιος αποφασίσει να βρεθεί στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» το απόγευμα του Σαββάτου (19/5), για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, για τα πλέι οφ της Basket League (16:00), θα έχει την ευκαιρία να κάνει και συλλεκτικές αγορές.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τόσο το κίτρινο, όσο και το μαύρο t-shirt των κατόχων του Champions League θα πωλούνται στο περιθώριο του ντέρμπι «Δικεφάλων», στο Εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη» (από 10:00), στο εκδοτήριο P5 του ΟΑΚΑ (3 ώρες πριν από την έναρξη), και έξω από την είσοδο VIP του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα συλλεκτικά «κιτρινόμαυρα» μπλουζάκια στο ΟΑΚΑ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.