ΑΕΚ

Ο Καρτάμπια και το… Champions League

Το όνομά του ακούστηκε αρχές καλοκαιριού, όταν η ΑΕΚ βρισκόταν σε αναζήτηση ενός πολυδιάστατου μεσοεπιθετικού. Το νερό στο αυλάκι των διαπραγματεύσεων με την Λα Κορούνια δεν κύλησε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να υπάρξει συμφωνία.  Ωστόσο, ο Φέντε Καρτάμπια παρέμεινε στα υπ’όψιν της «Ενωσης». Ο 25χρονος Αργεντινός (συμβόλαιο μέχρι το 2021) θεωρείτο μέχρι πρότινος ως τον...
Ο Καρτάμπια και το… Champions League

Το όνομά του ακούστηκε αρχές καλοκαιριού, όταν η ΑΕΚ βρισκόταν σε αναζήτηση ενός πολυδιάστατου μεσοεπιθετικού. Το νερό στο αυλάκι των διαπραγματεύσεων με την Λα Κορούνια δεν κύλησε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να υπάρξει συμφωνία.  Ωστόσο, ο Φέντε Καρτάμπια παρέμεινε στα υπ’όψιν της «Ενωσης».

Ο 25χρονος Αργεντινός (συμβόλαιο μέχρι το 2021) θεωρείτο μέχρι πρότινος ως τον θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο η ομάδα της Γαλικίας θα έχτιζε ένα σύνολο για να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, στον ποδοσφαιριστή έχει μπει… πωλητήριο. Μάλιστα, δύο ομάδες από τη LaLiga έχουν κινηθεί για την απόκτησή του, όμως οικονομικώς, αυτές απέχουν από τις απαιτήσεις του παίκτη.

Ο Καρτάμπια αξιώνει ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ.  Στην «Ενωση» παρακολουθούν -μεταξύ άλλων- και τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως ένα τέτοιο συμβόλαιο, με τα τωρινά δεδομένα χαρακτηρίζεται ως υπερβολικό. Ειδικά, από τη στιγμή που με τέτοιο ποσό, η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα μπορούσε να φέρει ακόμα πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Λα Κορούνια. Παράλληλα, η επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και  αφότου εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να «ψαχτεί» για άλλη χώρα.

Και εκεί φυσικά έρχεται να «κουμπώσει» η προοπτική  του Champions League. Εφόσον η ΑΕΚ περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τα έσοδα αυξάνονται και τότε η βάση της συζήτησης αλλάζει και τα διαπραγματευτικά χαρτιά ξαναμοιράζονται.  Τότε είναι που μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση μετατρέπεται σε πιθανή…

Στην Ζάκυνθο παρέα με ΑΕΚτσήδες ο Μελισσανίδης (pics)

Η κρούση της ΑΕΚ για Φέρτολι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Καρτάμπια και το… Champions League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.