ΑΡΗΣ

Καλύφθηκε η ΑΜΚ και πάει για νέα ο Άρης

Η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι η οικογένεια Καρυπίδη κάλυψε την προηγούμενη ΑΜΚ και θα ανακοινωθεί νέα μέσα στις επόμενες μέρες ύψους 1 εκατ. ευρώ
Καλύφθηκε η ΑΜΚ και πάει για νέα ο Άρης

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε εξαγγείλει η ΠΑΕ Άρης καλύφθηκε και μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει και νέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ύψους 1 εκατ. ευρώ και όπως έγινε με την προηγούμενη έτσι κι αυτή θα καλυφθεί από την οικογένεια Καρυπίδη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι καλύφθηκε πλήρως από την μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, όπως είχε αποφασισθεί κατά την τελευταία τακτική Γενική Συνέλευση.

Τις επόμενες ημέρες θα ορισθεί νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1.000.000 ευρώ, η οποία θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλύφθηκε η ΑΜΚ και πάει για νέα ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.