Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Στον Ιωνικό Νικαίας ο Σάφτενααρ!

Απίστευτη μεταγραφή για την ομάδα της Νίκαιας που ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Α2 με ρόστερ επιπέδου… Basket League!
Στον Ιωνικό Νικαίας ο Σάφτενααρ!

Σε μία τρομερή μεταγραφική επιτυχία προχώρησε ο Ιωνικός Νικαίας, καθώς συμφώνησε με τον διεθνή Ολλανδό σέντερ, Ρόλαντ Σάφτενααρ!

Πρόκειται για μία μεταγραφή από το… πάνω ράφι για τον Ιωνικό, αφού ο Ολλανδός σέντερ (30 ετών, με ύψος 2,11 μ.) είναι ένας μπασκετμπολόστας που θα μπορούσε να παίξει άνετα στις περισσότερες ομάδες της Basket League!

Ο Σάφτενααρ έχει παίξει και στο Ρέθυμνο, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, έχοντας 11.4 πόντοι με 50.3% στα δίποντα, 32.8% στα τρίποντα, 81.7% στις βολές, 5.35 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ ανά 26:51 συμμετοχής σε 26 αγώνες.

Ο Ιωνικός Νικαίας έχει ανεβάσει πλέον πολύ υψηλά τον πήχη στην Α2 και ουσιαστικά θέτει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Basket League και τίποτα λιγότερο!

Μεταγραφές Α2 μπάσκετ 2018-2019

Ενίσχυση με Μιλεντίγεβιτς ο Ιωνικός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον Ιωνικό Νικαίας ο Σάφτενααρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.