BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Ντελρόι Τζέιμς: «Στην Αθήνα θα γίνει… χαμός»

Η αποστολή της «Βασίλισσας» έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγα λεπτά πριν τις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (5/4). «Θα δούμε για το Final Four. Είναι μία τεράστια στιγμή για την ομάδα, εμάς και τον πρόεδρο. Το περιμέναμε όλοι πολύ. Θα γίνει στην έδρα μας, ελπίζουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο και να μας...
Ντελρόι Τζέιμς: «Στην Αθήνα θα γίνει… χαμός»

Η αποστολή της «Βασίλισσας» έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγα λεπτά πριν τις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (5/4).

«Θα δούμε για το Final Four. Είναι μία τεράστια στιγμή για την ομάδα, εμάς και τον πρόεδρο. Το περιμέναμε όλοι πολύ. Θα γίνει στην έδρα μας, ελπίζουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο και να μας βοηθήσει ο «6ος παίκτης» μας. Μπαίνουμε και παίζουμε, δεν κοιτάμε αντίπαλο και διαφορές. Βήμα – βήμα…», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επεσήμανε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Κάναμε κάτι μεγάλο. Πήγαμε για να νικήσουμε και πραγματικά είχαμε τον έλεγχο και τα καταφέραμε. Πάντα θέλουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο. Τέλος καλό, όλα καλά. Είμαστε στο Final Four και θα ακολουθήσει μία μεγάλη διακοπή, στην οποία θέλουμε να δουλέψουμε».

Για λογαριασμό των παικτών μίλησε και ο Ντελρόι Τζέιμς: «Είναι υπέροχο συναίσθημα. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά βρισκόμαστε εκεί που θέλαμε εξαρχής. Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί, αλλά είμαι σίγουρος πως στην Αθήνα θα γίνεται… χαμός και θα παλέψουμε πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντελρόι Τζέιμς: «Στην Αθήνα θα γίνει… χαμός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.