ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στο Ηράκλειο η Εθνική Νέων

Για το Ηράκλειο Κρήτης αναχώρησε η Εθνική Νέων, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιουνίου για να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 το οποίο θα διεξαχθεί στο Χέμνιτς της Γερμανίας από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου. Ο Γιάννης Καστριτής διάλεξε τους 16 παίκτες που θα συμμετάσχουν...
Στο Ηράκλειο η Εθνική Νέων

Για το Ηράκλειο Κρήτης αναχώρησε η Εθνική Νέων, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιουνίου για να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 το οποίο θα διεξαχθεί στο Χέμνιτς της Γερμανίας από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου.

Ο Γιάννης Καστριτής διάλεξε τους 16 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία. Αυτοί που ταξίδεψαν είναι οι: Δημήτρης Μωραϊτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Παπαδάκης, Μιχάλης Λούντζης, Φωκίων Φωτόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Άγγελος Δραγάτης, Γιώργος Καμπερίδης, Αλφρέδος Πιλάβιος, Γιάννης Αγραβάνης, Διονύσης Τάταρης, Κώστας Καμπουρίδης, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Κουρέπης, Βένος Μαστόρος, Γιάσερ Σαλάχ.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δεν συμπεριλήφθηκε στην 16άδα και παρέμεινε στην Αθήνα, καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από έναν τραυματισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο Ηράκλειο η Εθνική Νέων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.