EUROLEAGUE

Λάσο: «Ματσάραμε την επιθυμία και την περηφάνεια του Παναθηναϊκού»

«Ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Ήμασταν πολύ συμπαγείς από την αρχή. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι δεν πίστευα πως πραγματοποιούσαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά δεν κάναμε λάθη. Χωρίς λάθη, θα ήμασταν ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά. Στο τέλος πήραμε μια μεγάλη νίκη. Όπως είπα και τις προάλλες όμως, είναι...
Λάσο: «Ματσάραμε την επιθυμία και την περηφάνεια του Παναθηναϊκού»

«Ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Ήμασταν πολύ συμπαγείς από την αρχή. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι δεν πίστευα πως πραγματοποιούσαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά δεν κάναμε λάθη. Χωρίς λάθη, θα ήμασταν ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά. Στο τέλος πήραμε μια μεγάλη νίκη. Όπως είπα και τις προάλλες όμως, είναι απλά μια επικράτηση. Ισοφαρίσαμε και πάμε στη Μαδρίτη. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Παναθηναϊκό, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζουμε απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες», ήταν τα λόγια του Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου.

Το break της Ρεάλ Ο Λάσο και οι… κότες

Ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε για την συνεισφορά της παλιάς «φρουράς» των Μαδριλένων, τους Φελίπε Ρέγιες, Ρούντι Φερνάντεθ. Ιδού τι αποκρίθηκε: «Εχω παίκτες με εμπειρία. Αυτή πηγάζει από πολλές «μάχες» που έχουν προηγηθεί. Έχω επίσης παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό πως όλη η ομάδα ήξερε πώς πρέπει να παίζει σε αυτά τα παιχνίδια. Φυσικά, ο Ρούντι (σ.σ.: Φερνάντεθ), ο Φελίπε (σ.σ.: Ρέγιες) και ο Τζέι Σι (σ.σ.:Κάρολ) έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά τώρα τελείωσε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην συνέχεια, για να κερδίσουμε αυτή τη σειρά των αγώνων».

Ο Λάσο χαρακτήρισε το παιχνίδι των Ντόντσιτς και Αγιόν ως «σπουδαίο», ενώ αναφέρθηκε και στον Τσέις Ραντλ, ο οποίος «μας έδωσε πολλά πράγματα στα 13’18” που αγωνίστηκε».

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε την στρατηγική της Ρεάλ και την προσέγγιση που είχε στο λόου ποστ. «Οταν παρακολουθήσαμε το βίντεο από το πρώτο παιχνίδι, όσον αφορά στην τακτική, κάναμε καλό παιχνίδι, μολονότι χάσαμε με 30 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι η επιθυμία και η περηφάνια που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς, ήταν αυτό που έπρεπε να ματσάρουμε στο δεύτερο. Νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα, αλλά ταυτόχρονα ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, παρά τα λάθη που έγιναν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάσο: «Ματσάραμε την επιθυμία και την περηφάνεια του Παναθηναϊκού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.