NBA

Ο Μάικ Μπίμπι άλλαξε (pics-vid)

Τα χρόνια του στα παρκέ του ΝΒΑ έχουν περάσει. Ο Μάικ Μπίμπι είναι πια 40 ετών. Αλλά δεν τα παρατάει! Μία φωτογραφία του στο Instagram αποδεικνύει πως εκείνο το λινγό παιδί δεν υπάρχει πια. Τη θέση του έχει πάρει ένας μυώδης κύριος! Τόσο που έχει κάνει ολόκληρο το διαδίκτυο να απορεί με τα μεταμόρφωσή του....
Ο Μάικ Μπίμπι άλλαξε (pics-vid)

Τα χρόνια του στα παρκέ του ΝΒΑ έχουν περάσει. Ο Μάικ Μπίμπι είναι πια 40 ετών. Αλλά δεν τα παρατάει!

Μία φωτογραφία του στο Instagram αποδεικνύει πως εκείνο το λινγό παιδί δεν υπάρχει πια. Τη θέση του έχει πάρει ένας μυώδης κύριος! Τόσο που έχει κάνει ολόκληρο το διαδίκτυο να απορεί με τα μεταμόρφωσή του.

Ο άλλοτε πλέι μέικερ των Κινγκς, Χοκς, Γκρίζλις, Γουίζαρντς, Χιτ και Νικς περνά την ώρα του ως προπονητής του Λυκείου Σάντοου Μάουντεν και ως παίκτης στη Λίγκα που έχει ιδρύσει ο ράπερ, Αϊς Κιουμπ, την «BIG3».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη διαφορά, ανάμεσα στον ΝΒΑερ Μπίμπι και τον… μπόντιμπίλντερ Μπίμπι, αλλά και να θυμηθείτε τα κατορθώματά του στο ΝΒΑ σε ένα επικό βίντεο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μάικ Μπίμπι άλλαξε (pics-vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.