ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στους τελικούς η Τσιενγκτσάνγκ του Μπουρούση

Εβδομη και… φαρμακερή. Για την Σάντονγκ Γκόλντεν Σταρς. Γιατί ο έβδομος ημιτελικός της κινεζικής CBA ήταν εξαιρετικά γλυκός για την Τσιενγκτσάνγκ Λάιονς. Το τελικό 105-95 υπέρ της ομάδας του Γιάννη Μπουρούση, σημαίνει πως οι Λάιονς θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο, στη σειρά των τελικών κόντρα στη Λιαόνινγκ. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή...
Στους τελικούς η Τσιενγκτσάνγκ του Μπουρούση

Εβδομη και… φαρμακερή. Για την Σάντονγκ Γκόλντεν Σταρς. Γιατί ο έβδομος ημιτελικός της κινεζικής CBA ήταν εξαιρετικά γλυκός για την Τσιενγκτσάνγκ Λάιονς.

Το τελικό 105-95 υπέρ της ομάδας του Γιάννη Μπουρούση, σημαίνει πως οι Λάιονς θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο, στη σειρά των τελικών κόντρα στη Λιαόνινγκ. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 15 Απριλίου.

Ο Ελληνας σέντερ τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα, ωστόσο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ήταν ο Φόρτσον με 26 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Τσι Τσιέ με 20 πόντους. Για την ηττημένη, ο Ντομάντας Μοτιεγιούνας σημείωσε 31 πόντους και ο Τάι Λόσον 14.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στους τελικούς η Τσιενγκτσάνγκ του Μπουρούση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.