AGENT GREEK

Ποιος θα τον πληρώσει;

Ολα κι όλα. Σε νεκρές μέρες τους καταλαβαίνω τους συναδέλφους. Θέλουν να βάλουν ένα ωραίο θεματάκι στην πρώτη σελίδα τους και να το «πουλήσουν» ωραία. Ακόμα και στο «σπίτι» μας, συμβαίνει. Σπάνια, αλλά συμβαίνει. Όμως, ρε παιδιά, να έχει 1% πιθανότητα να επιβεβαιωθεί. Εστω μία! Στον Πάουλο Σόουζα αναφέρομαι και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Σας...
Ποιος θα τον πληρώσει;

Ολα κι όλα. Σε νεκρές μέρες τους καταλαβαίνω τους συναδέλφους. Θέλουν να βάλουν ένα ωραίο θεματάκι στην πρώτη σελίδα τους και να το «πουλήσουν» ωραία. Ακόμα και στο «σπίτι» μας, συμβαίνει. Σπάνια, αλλά συμβαίνει.

Όμως, ρε παιδιά, να έχει 1% πιθανότητα να επιβεβαιωθεί. Εστω μία! Στον Πάουλο Σόουζα αναφέρομαι και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Σας τα έγραψα και στην εφημερίδα.

Εννοείται και ο Ολυμπιακός θα πέταγε την σκούφια του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, έλα που όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν «μας βλέπει», καν! Οχι τους «ερυθρολεύκους», γενικά το ελληνικό πρωτάθλημα. Τελευταία επιλογή στο μυαλό του είναι…

Ας πούμε, όμως, πως η λίστα του φτάνει στο τέλος και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.

Ποιος θα τον πληρώσει;

Το καθαρό του εισόδημα αυτή τη στιγμή στην Ταϊντζίν ξεπερνά τα τρία εκατ. ευρώ! Για ευρωπαϊκό σύλλογο θέλει τουλάχιστον δύο «χαρτιά».

Επίσης, κρατήστε δύο σημειώσεις ακόμα. Ο Εντουάρντο Μαθία, με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις, συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ. Επίσης, την επόμενη ομάδα του Πάουλο Σόουζα θα τη μάθουμε πρώτα από τον διάσημο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιος θα τον πληρώσει;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.