ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

ΠΑΟΚ με στόφα πρωταθλητή!

Ο φετινός ΠΑΟΚ δεν... λυγίζει με τίποτα
ΠΑΟΚ με στόφα πρωταθλητή!

Μετά και από αυτό το διπλό αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορεί να το χάσει ο ΠΑΟΚ. Και μπορεί στο πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη ο Δικέφαλος να ήταν κάκιστος και να κινδύνεψε να γκρεμίσει ότι έχτισε ως τώρα ωστόσο μίλησε ξανά το ρόστερ του και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κράτησε όρθιους τους πρωτοπόρους καθώς με εκπληκτικές συνεχόμενες αποκρούσεις έσωσε πραγματικά την ομάδα του.

Ομως αυτός που ξεκλείδωσε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του, ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής με το πιο βαρύ βιογραφικό. Ο ηγέτης του! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια όπως και στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ έτσι και χθες σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε ως τελικό με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ σκόραρε και πήρε από το χέρι την ομάδα του, οδηγώντας την σε μία σπουδαία νίκη που κρατάει τον ΠΑΟΚ σε απόσταση ασφαλείας από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να μην εντυπωσιάζει αλλά παραμένει να δείχνει το εκπληκτικό μέταλλο και να βγάζει τη στόφα του πρωταθλητή.

Μπορεί μάλιστα λίγες μέρες πριν να είχε χάσει τον μεγάλο της σκόρερ αλλά με το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης στην Τρίπολη κανείς πλέον δεν θυμόταν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ΄ όλα ομάδα και δεν ήταν εύκολο να χάσει όλα όσα έχει επειδή έφυγε ένα παίκτης ακόμα και αν αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ της.

Αποδείχθηκε χθες θα αποδειχθεί και στη συνέχεια. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν λυγίζει με τίποτα. Αλλωστε μην ξεχνάμε πως χθες κέρδισε και τον απαράδεκτο επόπτη που του «έκλεψε» ένα γκολ και τους έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο…

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-3: Αυτόν τον τίτλο δεν τον χάνει!

Βιεϊρίνια: «Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ με στόφα πρωταθλητή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.