ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Δεν πωλείται»

Διαβάστε σήμερα (11/12) στο Sportime: * Δεν πωλείται – Μόνο με πλάνο υπομονής, παραγωγής και καθιέρωσης ταλέντων μπορεί ο Παναθηναϊκός να κοστολογήσει ακριβά – Το άγουρο ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Γιάννη Μπουζούκη και η τακτική που δεδομένα θ’ ακολουθήσουν Νταμπίζας και Δώνης, στις σειρήνες, μέχρι το καλοκαίρι – Κόπωση, τριάδα στην άμυνα και έλλειμμα...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Δεν πωλείται»

Διαβάστε σήμερα (11/12) στο Sportime:

* Δεν πωλείται – Μόνο με πλάνο υπομονής, παραγωγής και καθιέρωσης ταλέντων μπορεί ο Παναθηναϊκός να κοστολογήσει ακριβά – Το άγουρο ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Γιάννη Μπουζούκη και η τακτική που δεδομένα θ’ ακολουθήσουν Νταμπίζας και Δώνης, στις σειρήνες, μέχρι το καλοκαίρι – Κόπωση, τριάδα στην άμυνα και έλλειμμα μαχητικότητας οδήγησαν στο «ναυάγιο» της Κρήτης.

* Είναι κοντά – Ποιες λεπτομέρειες μένουν για να έρθει στην ΑΕΚ ο Αρέγι – Ζορίζει για Φράνσον, Πέτερσον – Δοκιμή με Τσότσιτς χαφ.

* «Ξεχάστε τα» – Το μήνυμα του Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού – Οι συστάσεις σε Ποντένσε – Οι αναφορές για Σολδάνο, Φερέιρα και Μήτρογλου – Τι λένε στην Τυνησία για Μπεν Αμόρ – Μπράγκα για Κούτρη.

* Εργαλείο – Ο Σάχοφ φωνάζει «παρών» οπότε τον χρειαστεί ο ΠΑΟΚ.

* Το Κοράκι – Δεν ανανεώνει ο Περέιρα.

* Agent Greek – Έχει λοκάρει τον Σιαμπάνη.

* Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-1 – Τον έσωσε ο Άλμπεργκ.

* Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 2-1 – Σε τροχιά Ευρώπης

* Δόξα Δράμας – Κατσουράνης για τεχνικός διευθυντής

11/12/2018

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Δεν πωλείται»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.