ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός της Πέμπτης 19/4/2018

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ο καιρός δεν θα αποφύγει τις «παραξενιές του για σήμερα Πέμπτη 19/4/2018, αφού παρά την υψηλή θερμοκρασία θα υπάρχουν νεφώσεις για μεγάλα διαστήματα, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές βροχές. Δείτε την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ σε Αττική και Θεσσαλονίκη: Αττική Ο καιρός θα...
Ο καιρός της Πέμπτης 19/4/2018

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ο καιρός δεν θα αποφύγει τις «παραξενιές του για σήμερα Πέμπτη 19/4/2018, αφού παρά την υψηλή θερμοκρασία θα υπάρχουν νεφώσεις για μεγάλα διαστήματα, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές βροχές.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ σε Αττική και Θεσσαλονίκη:

Αττική

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων η μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο καιρός της Πέμπτης 19/4/2018», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.