ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Ανοιχτός σε νέα συνάντηση με τον Κιμ Γιόνγκ Ουν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έλαβε επιστολή από τον Βορειοκορεάτη ηγέτη
Τραμπ: Ανοιχτός σε νέα συνάντηση με τον Κιμ Γιόνγκ Ουν

Η γραμματέας  του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, είναι ανοιχτός σε άλλη μία συνάντηση με τον Βορειοκορεάτη Κίμ  Γιονγκ Ουν.

Οι δηλώσεις της γραμματέως του Λευκού Οίκου ήρθαν, παρά τον ισχυρισμό του συμβούλου της εθνικής ασφαλείας Τζον Μπόλτον, πως οι ΗΠΑ περιμένουν ακόμα την Πιονγιάνγκ να λάβει μέτρα για την αποπυρηνικοποίηση.

Όπως γνωστοποιήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, έλαβε άλλη μια επιστολή από τον Κιμ, την οποία η Σάντερς, χαρακτήρισε τη Δευτέρα ως «πολύ ζεστή» και «πολύ θετική», ενώ σημείωσε πως ο Λευκός Οίκος δεν θα δημοσιοποιήσει την επιστολή εκτός αν συμφωνήσει ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η πρωταρχική πρόθεση της επιστολής, είπε στην ενημέρωση της Δευτέρας, ήταν να «ζητήσει και να να προγραμματιστεί εκ νέου μια συνάντηση» μεταξύ των δύο ηγετών, κάτι που ο Λευκός Οίκος το συζητάει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραμπ: Ανοιχτός σε νέα συνάντηση με τον Κιμ Γιόνγκ Ουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.