ΚΟΣΜΟΣ

H Καλιφόρνια θέλει να φορολογήσει τα SMS!

Η Επιτροπή θα ψηφίσει για το μέτρο στις 10 Ιανουαρίου 2019
H Καλιφόρνια θέλει να φορολογήσει τα SMS!

Οι ρυθμιστικές αρχές της Καλιφόρνια επιθυμούν να φορολογήσουν τα μηνύματα κειμένου(sms) για να αυξήσουν τα κεφάλαια για προγράμματα που φέρνουν συνδεσιμότητα σε υποβαθμισμένους κατοίκους.

Σύμφωνα με μια νέα προσαύξηση που προτάθηκε από την Επιτροπή Δημόσιων Επιχειρήσεων της Καλιφόρνια (CPUC) δεν θα αποτελούσε φόρο ανά κείμενο, αλλά μια μηνιαία αμοιβή βασισμένη σε έναν κυψελοειδή λογαριασμό που θα περιελάμβανε οποιεσδήποτε αμοιβές για υπηρεσίες κειμένου μηνυμάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για sms

Οι περισσότεροι φορείς προσφέρουν μια κατ ‘αποκοπή προμήθεια για την αποστολή μηνυμάτων και ήδη χρεώνουν με παρόμοια χρέωση για άλλες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο λογαριασμό – όπως τα τηλεφωνήματα.

Η ακριβής δομή του φόρου θα ποικίλει από φορέα σε φορέα.

Η Επιτροπή θα ψηφίσει για το μέτρο στις 10 Ιανουαρίου 2019 και αντιμετωπίζει ισχυρή αντίθεση από τις ομάδες του κλάδου όπως η CTIA, η οποία εκπροσωπεί την AT & T Mobility, την Sprint και την T-Mobile. (Η AT & T είναι η μητρική εταιρεία του CNN.)

Η πρόταση 52 σελίδων από την Επίτροπο της CPUC Carla J. Peterman καθορίζει τις λεπτομέρειες του σχεδίου και αναφέρει ότι ο προϋπολογισμός του Προγράμματος Δημόσιου Στόχου του κράτους αυξάνεται ενώ τα τέλη για την πλήρωσή του μειώνονται.

Επί του παρόντος, ο συντελεστής προσαύξησης είναι μικρότερος από 7%.

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H Καλιφόρνια θέλει να φορολογήσει τα SMS!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.