ΚΟΣΜΟΣ

Σέρβος πολιτικός ποδοπάτησε την κροατική σημαία μπροστά σε Κροάτες βουλευτές

Κάποια μίση όπως αυτά του Πολέμου της Γιουγκοσλαβίας, δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. Σε μια ιδιαίτερα προσβλητική ενέργεια προχώρησε ο ηγέτης της σερβικής Ακροδεξιάς Βόισλαβ Σέσελι, κατά την διάρκεια της επίσκεψης κροατικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Βουλή της Σερβίας. Μόλις είχε ολοκληρωθεί η επίσκεψη στο σερβικό κοινοβούλιο, όταν οι Κροάτες βουλευτές άκουσαν τον Σέσελι να τους...
Σέρβος πολιτικός ποδοπάτησε την κροατική σημαία μπροστά σε Κροάτες βουλευτές

Κάποια μίση όπως αυτά του Πολέμου της Γιουγκοσλαβίας, δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ.

Σε μια ιδιαίτερα προσβλητική ενέργεια προχώρησε ο ηγέτης της σερβικής Ακροδεξιάς Βόισλαβ Σέσελι, κατά την διάρκεια της επίσκεψης κροατικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Βουλή της Σερβίας.

Μόλις είχε ολοκληρωθεί η επίσκεψη στο σερβικό κοινοβούλιο, όταν οι Κροάτες βουλευτές άκουσαν τον Σέσελι να τους βρίζει χυδαία και να ξηλώνει μια κροατική σημαία που είχε τοποθετηθεί στο χώρο στα πλαίσια της επίσκεψης.

Ο ηγέτης του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, στη συνέχεια επιχείρησε αρχικά να σκίσει τη σημαία και στη συνέχεια την πέταξε κάτω και άρχισε να την ποδοπατάει και να… σκουπίζει με αυτή τα παπούτσια του.

Οι Κροάτες πολιτικοί αποχώρησαν από τη Σερβία και ακύρωσαν την επίσημη συνάντηση τους με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, που είχε προγραμματιστεί για αργότερα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σέρβος πολιτικός ποδοπάτησε την κροατική σημαία μπροστά σε Κροάτες βουλευτές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.