ΚΥΜΗ

Έγινε… Γεωργιανός ο Μακ Φάντεν

Πλέον οι διεκδικητές για τον σούπερ σκόρερ της Κύμης θα αυξηθούν κατακόρυφα
Έγινε… Γεωργιανός ο Μακ Φάντεν

Η Κύμη πραγματοποίησε φέτος την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της, όμως αυτή η πορεία έχει ονοματεπώνυμο. Ο Θάντους Μακ Φάντεν αγωνίστηκε 22 αγώνες της Basket League μετρώντας κατά μέσο όρο 17,73 πόντους, 4 ασίστ και 2,91 ριμπάουντ. Όπως είναι φυσικό οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε τράβηξε τα βλέμματα πολλών, όμως οι διεκδικητές αναμένεται να αυξηθούν κατακόρυφα όπως επίσης και το κασέ του, καθώς πλέον απέκτησε κοινοτικό διαβατήριο.

Ο 29χρονος γκαρντ από σήμερα είναι κάτοχος Γεωργιανού διαβατηρίου και σε όποια ομάδα αγωνίζεται δεν θα πιάνει θέση Αμερικάνου κάτι που αναμφίβολα αποτελεί σημαντικό αβαντάζ για να τον προτιμήσει μία ομάδα.

Ο Μακ Φάντεν θα είναι, πλέον, στη διάθεση του Ηλία Ζούρου, ο οποίος ως προπονητής της Εθνικής Γεωργίας θα μπορεί να τον καλέσει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ιδού και οι… αποδείξεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγινε… Γεωργιανός ο Μακ Φάντεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.