ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: «Όσοι θα δώσουν τη μάχη της Πέμπτης είναι εδώ»

Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπέρνλι.
Καραπαπάς: «Όσοι θα δώσουν τη μάχη της Πέμπτης είναι εδώ»

Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο Κώστας Καραπαπάς έριξε τους τόνους αναφορικά με την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού. Άλλωστε, τα περισσότερα κενά στο ρόστερ έχουν καλυφθεί και το μυαλό όλων βρίσκεται, ήδη, στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπέρνλι για τα πλέι-οφ του Europa League (23/8, 21:00).

«Λοιπόν, αφού καλωσορίσαμε Γκιγιέρμε και Χασάν, ξεχνάμε τις μεταγραφές και ασχολούμαστε ΟΛΟΙ με το ματς με την Μπέρνλι. Το Καραισκάκη πρέπει να είναι ερυθρόλευκο καμίνι και είμαι βέβαιος ότι θα είναι. Οι μετεγγραφολάγνοι και οι μεταφραστές των σάιτ του εξωτερικού που γράφουν ό,τι όνομα τους πουλάνε οι ατζέντηδες φίλοι τους να κρατηθούν! Σεβαστείτε την προσπάθειά μας να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια με την Μπέρνλι. Και όσοι θα δώσουν τη μάχη της Πέμπτης είναι ΕΔΩ!!!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραπαπάς: «Όσοι θα δώσουν τη μάχη της Πέμπτης είναι εδώ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.