ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Zητάμε συγγνώμη στον κ. Μαρινάκη»

Και νέο αγγλικό ΜΜΕ απολογήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.
«Zητάμε συγγνώμη στον κ. Μαρινάκη»

Η αγγλική ιστοσελίδα «besoccer.com» απολογήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα αναληθή έγραψε μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπέρνλι στο Καραϊσκάκης.

Μία ακόμη συγγνώμη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον αγγλικό Τύπο. Μετά την Daily Mail, την Burnley Mail, το 90min.com, ήρθε η σειρά του besoccer.com να απολογηθεί στον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού και τον ελληνικό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο αγγλικό δημοσίευμα:

«Τον περασμένο Αύγουστο δημοσιεύσαμε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Μπέρνλι για το Europa League, στο οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1.

Το ρεπορτάζ βασιζόταν σε μία πληροφορία που είχε δημοσιευτεί και στην Daily Mail, και δημοσιεύτηκε καλόπιστα. Ωστόσο, ανακαλύψαμε πως τo συγκεκριμένο ρεπορτάζ ήταν λανθασμένο και αναιρούμε τα όσα δημοσιεύσαμε.

Ζητάμε συγγνώμη από τον κύριο Μαρινάκη και όλους στον Ολυμπιακό. Στο besoccer λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν την εγκυρότητα των ρεπορτάζ μας και για αυτό σας ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν δείτε κάποιο λάθος στην ιστοσελίδα μας».

Νέα συγγνώμη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η συγγνώμη της Daily Mail στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Zητάμε συγγνώμη στον κ. Μαρινάκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.