ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Έδεσε» Σισέ μέχρι το 2022

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε κατά έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου στόπερ, αυξάνοντας κατά πολύ και τις ετήσιες απολαβές του.
Ολυμπιακός: «Έδεσε» Σισέ μέχρι το 2022

Ο Παπ Αμπού Σισέ ανανέωσε και βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ξένων ομάδων, που θα πρέπει να «ματώσουν» οικονομικά για να τον κάνουν δικό τους.

Μετά ένα δύσκολο καλοκαίρι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο Παπ Αμπού Σισέ έχει καθιερωθεί στην εντεκάδα του Ολυμπιακού, εδώ και ένα μήνα (και κάτι), ενώ έγινε διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχοντας 2 συμμετοχές και ένα γκολ. Από τις 25 Οκτωβρίου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ, μετράει 7 συμμετοχές και ένα γκολ με τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα σεζόν, ενώ μέχρι τότε είχε παίξει μόλις σε 3 αγώνες.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέγραψε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Η διαφορά στα χρόνια δεν είναι μεγάλη, καθώς έτσι και αλλιώς η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021. Πλέον, το συμβόλαιο επεκτάθηκε κατά μία σεζόν και λήγει στις 30 Ιουνίου του 2022.

Θέλει τον Σισέ και θα… επιστρέψει

Η βασική είδηση είναι πως ο 23χρονος (14/9/1995) στόπερ αυξάνει ραγδαία τις ετήσιες αποδοχές του, καθώς ήταν ένας από τους πιο «χαμηλόμισθους» ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, προερχόμενος από την Αζαξιό και τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Πλέον, ο Ολυμπιακός θα συζητήσει στο μέλλον και από διαφορετική βάση με τις ομάδες, που θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

Ηδη, το προηγούμενο διάστημα, έχει απορρίψει προσφορές από Αννόβερο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εκτός από το αγωνιστικό πρότζεκτ του Σισέ, ο σύλλογος προχώρησε σε μία στρατηγική κίνηση και βρίσκεται πια σε θέση ισχύος, καθώς εξασφάλισε στον παίκτη ένα πολύ καλό συμβόλαιο, περιβάλλοντας με απόλυτη εμπιστοσύνη τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο πήχης ανεβαίνει και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μπει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης σε πόσα κάτω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Σισέ είναι ποδοσφαιριστής ψυχολογίας και από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς τού έδωσε την ευκαιρία, ο ίδιος την έχει αρπάξει από τα μαλλιά, παίζοντας πλάι στον Γιάγκος Βούκοβιτς, στο κέντρο της άμυνας. Διανύει τη δεύτερη σεζόν του στους Πειραιώτες, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές και 5 γκολ στο ενεργητικό του.

Βούκοβιτς: «Δύο σήματα μπορώ να φιλήσω, του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στη Νότιγχαμ Φόρεστ η ταλεντάρα που πήρε τη θέση του Κωστούλα

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ η ταλεντάρα που πήρε τη θέση του Κωστούλα

Ο Σίλα εντυπωσίασε με την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο μοναδικός ίσως τρόπος να τα βρει για τον Αντίνο με την Γοδόι Κρουζ!

Ολυμπιακός: Ο μοναδικός ίσως τρόπος να τα βρει για τον Αντίνο με την Γοδόι Κρουζ!

Το μοντέλο συνιδιοκτησίας για τον Αντίνο που βολεύει τον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Το μεγάλο «μπαμ» του Ολυμπιακού!

Το μεγάλο «μπαμ» του Ολυμπιακού!

Η εξέλιξη που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα τον Αύγουστο.

Sportime BET
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λορέντσο Πιρόλα: Η μισή Serie A τον θέλει όμως ο Ολυμπιακός ζητάει πολλά λεφτά – Δεν σταματούν τα τηλέφωνα για τον Ιταλό

Λορέντσο Πιρόλα: Η μισή Serie A τον θέλει όμως ο Ολυμπιακός ζητάει πολλά λεφτά – Δεν σταματούν τα τηλέφωνα για τον Ιταλό

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται θερμό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Σαντίνο Αντίνο και ο λόγος που η Γοδόι Κρουζ θα εκλογικευτεί…

Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Σαντίνο Αντίνο και ο λόγος που η Γοδόι Κρουζ θα εκλογικευτεί…

Σταθερά πιέζει για τη μεταγραφή του Σαντίνο Αντίνο ο Ολυμπιακός και έχει λόγο να μην ακολουθεί τις υπερβολές της Γοδόι Κρουζ.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Σωκράτης Κόκκαλης «επιστρέφει» στον Ολυμπιακό μέσω χορηγίας

Ο Σωκράτης Κόκκαλης «επιστρέφει» στον Ολυμπιακό μέσω χορηγίας

Επιστροφή του ονόματος Κόκκαλη - έστω εμμέσως.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Όρτα – Τον θέλει και άλλη ελληνική ομάδα;

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Όρτα – Τον θέλει και άλλη ελληνική ομάδα;

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Αγαπημένος παίκτης ενδιαφέρει ξανά – Ο επιτυχημένος χειρισμός – Είχε τρελάνει τους οπαδούς

Ολυμπιακός: Αγαπημένος παίκτης ενδιαφέρει ξανά – Ο επιτυχημένος χειρισμός – Είχε τρελάνει τους οπαδούς

Αρέσει... πάντα στον Μεντιλίμπαρ, με τον Βάσκο να ήθελε να έχει... αποφύγει κάποιους τραυματισμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Λορέντσο Πιρόλα : Ούτε συζήτηση για Γιουβέντους…

Λορέντσο Πιρόλα : Ούτε συζήτηση για Γιουβέντους…

Μπορεί η Γιουβέντους και ο Μοντέστο να τον ορέγονται, αλλά Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ δεν το συζητάνε…

Ποδόσφαιρο