ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκιλιέρμε εν όψει Μίλαν: «Όλα ή τίποτα»

Τι δήλωσε στη Βραζιλία ο Γκιλιέρμε για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν (13/12, 22:00).
Γκιλιέρμε εν όψει Μίλαν: «Όλα ή τίποτα»

Ο Γκιλιέρμε ποντάρει πολλά στο γεμάτο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού εν όψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα με τη Μίλαν.

Για το παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν, ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος ανέφερε στην ιστοσελίδα «Lance» της πατρίδας του: «Είναι όλα ή τίποτα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Η Μίλαν είναι ένας παραδοσιακός αντίπαλος με βαριά φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο πρέπει να μπούμε, να τα ξεχάσουμε όλα αυτά, και να παίξουμε μπάλα. Βασιζόμαστε στη βοήθεια του κόσμου και πιστεύουμε στην υποστήριξη των οπαδών μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Όσο για το πρώτο διάστημα παραμονής του στον Ολυμπιακό, ο 27χρονος χαφ υποστήριξε: «Είναι μία νέα χώρα για μένα, νέες παρέες και πολιτισμός, αλλά είναι μία καλή αρχή. Έχω παίξει αρκετά και έχω βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό, τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League. Ελπίζω να πραγματοποιήσω μία σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν και να φύγει η ομάδα από το γήπεδο με την πρόκριση».

Ολυμπιακός-Μίλαν: «Για αυτό το σήμα στην καρδιά!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκιλιέρμε εν όψει Μίλαν: «Όλα ή τίποτα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.