ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η φιέστα των Πρωταθλητών Ευρώπης (vids+pics)

Το Sportime.gr έδωσε το «παρών» στην υποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού προς την ομάδα πόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Η φιέστα των Πρωταθλητών Ευρώπης (vids+pics)

Περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ομάδα πόλο των Αντρών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ξέφρενο πανηγύρι με τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, που βρέθηκαν σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν, στηρίζοντας τα ερασιτεχνικά τμήματα και την ομάδα πόλο στην προκειμένη περίπτωση, έδωσαν δυναμικό «παρών» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το απόγευμα της Κυριακής (10/6), για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές της Γένοβας. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή και ο Θοδωρής Βλάχος με τους πολίστες του το χάρηκαν με την ψυχή τους. Το δεύτερο Champions League και τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο (Σούπερ Καπ Ευρώπης, το τρίτο) γιορτάστηκε με τον τρόπο που του αρμόζει, σε ένα εορταστικό και συνάμα συγκινητικό κλίμα από δύο χιλιάδες Ολυμπιακούς. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο φαληρικό γήπεδο με το πούλμαν που μεταφέρει την ποδοσφαιρική ομάδα και το οποίο έχει, πλέον, νέα εμφάνιση!

Δείτε τα βίντεο του Sportime.gr:

Τρελή γιορτή για τους πρωταθλητές Ευρώπης στο «Γ. Καραϊσκάκης» [vids]

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η φιέστα των Πρωταθλητών Ευρώπης (vids+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.