ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πέτυχε το πείραμα στον Παναιτωλικό

Ο Αλέξανδρος Μαλής κέρδισε πολλά από τη συμμετοχή του με τον Αμφίλοχο και τη νέα σεζόν θα υπολογίζεται κανονικά στην πρώτη ομάδα των Αγρινιωτών
Πέτυχε το πείραμα στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι να παραχωρήσει δανεικό τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Μαλή και τελικά δικαιώθηκε. Είναι γνωστό ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Αγρινίου και γι’ αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δίνουν επιλογές σε νεαρά παιδιά να παίξουν αλλού για να εξελιχθούν.

Ο Μαλής είχε δείξει τα πολύ καλά στοιχεία από τις Κ17 και Κ20 και η ΠΑΕ επέλεξε να τον δώσει δανεικό στο Νέο Αμφίλοχο στη Γ’ Εθνική. Ο νεαρός έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα και μάλιστα όταν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ομάδα, επέστρεψε στον Παναιτωλικό και τον τελευταίο ενάμιση μήνα έκανε προπονήσεις με τα «καναρίνια».

Μάλιστα τον πήρε ο Δέλλας και στο γκρουπ των νεαρών ποδοσφαιριστών που δοκίμασε μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε και στο φιλικό ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Εκεί έδειξε και πάλι στοιχεία του πλούσιου ταλέντου και μάλιστα ο Δέλλας πήρε την απόφαση να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά.

Ο Μαλής θα είναι ένας από τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς της επόμενης χρονιάς, μαζί με τους Μιχάι, Άρκους και Χαντάκια. Εκτός φυσικά κι αν προκύψει μία πώληση (είτε του Μιχάι είτε του Χαντάκια), οπότε θα αποκτηθεί και στόπερ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτυχε το πείραμα στον Παναιτωλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.