ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Τζέιμς: «Δεν θα ζήσουμε με αυτό» (pic)

Το μήνυμά του θέλησε να στείλει ο Μάικ Τζέιμς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods στο Game 2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, για τα play offs της Euroleague. Ο Αμερικανός άσος με ανάρτησή του στο Twitter τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω τη χαμένη ευκαιρία για το 2-0...
Τζέιμς: «Δεν θα ζήσουμε με αυτό» (pic)

Το μήνυμά του θέλησε να στείλει ο Μάικ Τζέιμς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods στο Game 2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, για τα play offs της Euroleague.

Ο Αμερικανός άσος με ανάρτησή του στο Twitter τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω τη χαμένη ευκαιρία για το 2-0 και να προετοιμαστούν για το επόμενο στη Μαδρίτη.

Δείτε τι είπε ο Πασκουάλ

«Φαίνεται πως έχουμε σειρά παιχνιδιών. Δεν μπορούμε να ζήσουμε με το σημερινό παιχνίδι, έχουμε το επόμενο για το οποίο πρέπει να συγκεντρωθούμε. Πίσω στο γυμναστήριο», ήταν το «τιτίβισμα» του γκαρντ της ομάδας του Πασκουάλ.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζέιμς: «Δεν θα ζήσουμε με αυτό» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.