ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Επεισόδιο ωμής βίας με τραυματίες!

Περίπου 30 φίλοι του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν έξω από τη θύρα 35 του ΟΑΚΑ, δέχτηκαν επίθεση από επιβαίνοντες σε μηχανάκια σύμφωνα με αναφορές και πληροφορίες της Αστυνομίας. Χωρίς κανένα λόγο μπλέχτηκαν σε επεισόδιο με οπαδούς (σύμφωνα με την Αστυνομία, της ΑΕΚ) που έφεραν πράσινα κασκόλ. Αποτέλεσμα ήταν 2 να μαχαιρωθούν στα πόδια κι ένας να...
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Επεισόδιο ωμής βίας με τραυματίες!

Περίπου 30 φίλοι του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν έξω από τη θύρα 35 του ΟΑΚΑ, δέχτηκαν επίθεση από επιβαίνοντες σε μηχανάκια σύμφωνα με αναφορές και πληροφορίες της Αστυνομίας.

Χωρίς κανένα λόγο μπλέχτηκαν σε επεισόδιο με οπαδούς (σύμφωνα με την Αστυνομία, της ΑΕΚ) που έφεραν πράσινα κασκόλ. Αποτέλεσμα ήταν 2 να μαχαιρωθούν στα πόδια κι ένας να χτυπήσει στο κεφάλι. Μετά το συμβάν, οι δράστες επιβιβάστηκαν πάλι στα μηχανάκια που επέβαιναν και πέταξαν τα διακριτικά.

Προφανώς δεν ανήκαν στους Παναθηναϊκούς. Ηταν καμουφλαρισμένοι και είχαν σκοπό να πλήξουν τους παρευρισκόμενους στο ΟΑΚΑ. Αυτοί είχαν συναθροιστεί ειρηνικά, περιμένοντας να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Την ώρα του επεισοδίου δεν υπήρχαν αστυνομικοί στον περιβάλλοντα χώρο, αφού δεν είχαν αρχίσει τα μέτρα τάξης για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Οι αρμόδιες Αρχές ερευνούν αυτό το περιστατικό ωμής βίας.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Η παρακάμερα του ντέρμπι (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Επεισόδιο ωμής βίας με τραυματίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.