ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: «Φερθήκαμε με αφέλεια»

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Παναθηναϊκού μετά το ματς με την Ξάνθη
Δώνης: «Φερθήκαμε με αφέλεια»

Στην αφέλεια των παικτών του στα τελευταία λεπτά του ματς με την Ξάνθη στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε: «Ξέραμε από την έναρξη του ματς ποια ήταν τα κομμάτια που θα αντιμετωπίζαμε. Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τρεις παίκτες που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι, τον Μακέντα, τον Μπουζούκη και τον Μουνιέ.

Είπαμε στα παιδιά να προσπαθήσουμε να έχουμε σταθερότητα και να ελέγχουμε το ματς. Στο πρώτο μισάωρο το ματς ήταν ισορροπημένο, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες απειλές. Νομίζω το ματς άλλαξε μετά το 30’, ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε πολύ καλή ένταση με τέμπο και συνεργασίες.

Μέχρι και την τελευταία φάση δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να απειλήσει. Θα σταθώ ότι στα τελευταία λεπτά είχαμε τέσσερις φορές την μπάλα στα πόδια μας και φερθήκαμε με αφέλεια. Ήμασταν πολύ αφελείς. Δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο για κάποια κόρνερ».

Αναφορικά με το πέναλτι της Ξάνθης, ο Δώνης είπε: «Δεν θα απαντήσω. Δεν απαντάω ποτέ για τη διαιτησία».

Ερωτηθείς πως θα διαχειριστεί τα συναισθήματα των παικτών, απάντησε: «Νομίζω ότι όταν δέχεσαι την ισοφάριση σε νεκρό χρόνο όποια ομάδα και αν είναι αυτή, το συναίσθημα είναι το ίδιο. Αυτά θα κρατήσουν σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια φεύγουν. Άσχετα αν ο διαιτητής είχε δίκιο λογικό είναι να αντιδράσουν. Προχωράμε γιατί έχουμε μακρύ δρόμο».

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-2: Γκέλα με πέναλτι στο 90+7′

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δώνης: «Φερθήκαμε με αφέλεια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.