ΠΑΟΚ BC

Παπαθεοδώρου: «Ελπίζω σύντομα να είμαστε πλήρεις»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν πληγώσει την ομάδα του
Παπαθεοδώρου: «Ελπίζω σύντομα να είμαστε πλήρεις»

Βαριά ήττα υπέστη ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ και όπως ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος.

Παρ’ όλα αυτά έδωσε τα εύσημα στους παίκτες της ΑΕΚ για την εικόνα, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τους τραυματισμούς, που έχουν πληγώσει την ομάδα του.

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την απόλυτα δίκαιη νίκη. Το κομμάτι της επιθυμίας για νίκη ήταν μεγαλύτερο για την ΑΕΚ και έπαιξε και καθοριστική εξέλιξη. Σκόραραν 21 πόντους από δεύτερες επιθέσεις και από τις κερδισμένες μονομαχίες.

Με αυτή την εικόνα ήταν απολύτως φυσιολογικό να ηττηθούμε. Ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε την κατάσταση και όταν προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, κάποια λάθη και κάποια χαμένα ριμπάουντ δεν μας το επέτρεψαν».

Επίσης ρωτήθηκε για το πότε θα είναι πλήρης ο ΠΑΟΚ και απάντησε: «Αυτό δεν μπορώ να το προβλέψω. Οι τραυματισμοί είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις. Είχαμε την απώλεια του Γκος. Οι τελευταίες προπονήσεις έφεραν δύο ακόμη απουσίες. Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα είμαστε πλήρεις. Ευελπιστώ το συντομότερο, για να δουλέψουμε όπως θέλουμε».

Χολαργός – Κολοσσός 74-60: Καταιγιστικός στο 4ο δεκάλεπτο!

Άρης – Παναθηναϊκός 70-84: Καρέ του… τριφυλλιού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαθεοδώρου: «Ελπίζω σύντομα να είμαστε πλήρεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.