ΠΑΟΚ

Πρώτο δυνατό τεστ με Άντερλεχτ

Περισσότερα συμπεράσματα αναμένεται να βγάλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Πρώτο δυνατό τεστ με Άντερλεχτ

Σήμερα Παρασκευή 29/6 (19:00 Novasports1HD ) ο ΠΑΟΚ θα δώσει το δεύτερο του φιλικό ματς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του κόντρα στην Άντερλεχτ αυτή τη φορά.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζονται για το ματς κόντρα στους Βέλγους μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Κ23 της Γάνδης. Αυτή η αναμέτρηση θα είναι ουσιαστικά η πρώτη δυνατή δοκιμασία για τους Θεσσαλονικείς επί ολλανδικού εδάφους.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στο Χορστ της Ολλανδίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Χθες το πρόγραμμα των παικτών του Δικεφάλου ήταν διαφοροποιημένο καθώς υπήρξε διπλή προπόνηση, ενώ παράλληλα ο Ρουμάνος τεχνικός προετοίμασε την ομάδα του για το δεύτερο δυνατό φιλικό.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα απουσιάσει για προληπτικούς λόγους και από τη δεύτερη αναμέτρηση του Δικεφάλου ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ που πλέον αποτελεί «ξένο σώμα» για την ομάδα προπονήθηκε χθες ατομικά. Εκτός παραμένει ο Τιμπό Μουλέν που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στο πέλμα.

Στο μεταξύ πίσω στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο νεαρός τερματοφύλακας του Δικεφάλου Μάριος Σιαμπάνης, ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ πήρε ειδική άδεια καθώς έχει ένα προσωπικό θέμα. Πλέον αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην Ολλανδία αύριο Σάββατο 30/6, όπου θα ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως ο αποψινός αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών ύστερα από απόφαση της αστυνομίας.

Πιο κοντά απο ποτέ ο Βέρνμπλουμ!

Το νέο «αστεράκι» του ΠΑΟΚ (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώτο δυνατό τεστ με Άντερλεχτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.