ΠΑΡΑFOOTBALL

Γι’ αυτό έφυγε από τη Λαμία ο Αναστασόπουλος

Τι έκανε ο 24χρονος χαφ και οδήγησε στην αποχώρησή του από τους Φθιώτες
Γι’ αυτό έφυγε από τη Λαμία ο Αναστασόπουλος

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Νίκος Αναστασόπουλος λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Δεν είχε θέλξει γενικότερα με την απόδοσή του, αλλά το να βγαίνει διαζύγιο τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη είναι κάτι που οι ομάδες δεν συνηθίζουν.

Όπως αναφέρει, όμως, το «Sportime» στο φύλλο της Πέμπτης (19/4), υπήρχε λόγος. Οι σχέσεις του με τον Μπάμπη Τεννέ είχαν χαλάσει εδώ και αρκετό καιρό, όταν ο παίκτης επικαλούμενος ίωση έμεινε εκτός αποστολής και η διοίκηση ενημερώθηκε πως είχε ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του,τη Σπάρτη, παρόλο που υποστήριζε πως ήταν άρρωστος.

Έκτοτε τίποτα δεν ήταν. Παραμονές του αγώνα με τον Πλατανιά ο Τεννές του έκανε δριμύτατη κριτική για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση ξεκαθαρίζοντάς του μεταξύ άλλων πως με τη νοοτροπία που έχει, δεν θα παίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο παίκτης χωρίς να είναι τραυματίας έμεινε εκτός αποστολής και στη συνέχεια ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του. Δέχτηκε να κάνει και ένα μικρό σκόντο στις απολαβές του και χαιρέτησε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γι’ αυτό έφυγε από τη Λαμία ο Αναστασόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.