ΠΑΡΑFOOTBALL

Έτσι κατέληξε ο Μάντζιος στη Ριζούπολη

Το παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή του 35χρονου φορ στον Απόλλωνα Σμύρνης
Έτσι κατέληξε ο Μάντζιος στη Ριζούπολη

Σε πολλούς έκανε εντύπωση η επιλογή του Απόλλωνα Σμύρνης να βγάλει από τη… ναφθαλίνη τον Βαγγέλη Μάντζιο. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά αποτελεί ρίσκο το να πάρεις στα 35 του παίκτη που για περισσότερο από έναν χρόνο είχε μείνει εκτός. 

Πώς έγινε τελικά ο γάμος; Η στήλη «Κακιές» της έντυπης έκδοσης του Sportime αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μεταγραφής. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν μία περίπτωση που είχε απασχολήσει πολύ και επί Άκη Μάντζιου.

Ποιος τον έκοψε τότε; Ο Γιώργος Κασναφέρης. Ο Άκης Μάντζιος θα τον ήθελε και τώρα στον Λεβαδειακό. Εκεί, όμως, δεν πέρασε ξανά λόγω «Κάσνα». Ο τελευταίος ήταν αρνητικός τόσο λόγω ηλικίας όσο και γιατί εκτιμούσε πως η ισχυρή του προσωπικότητα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια.

Στον Απόλλωνα το όνομά του είχε μείνει στο συρτάρι και για να βγει από εκεί βοήθησαν και δύο άνθρωποι. Σάκης Κόης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Γιάννης Κοντοές είναι στενοί φίλοι του Βαγγέλη Μάντζιου και η πίεσή τους έπιασε τόπο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι κατέληξε ο Μάντζιος στη Ριζούπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.