ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τους υπνώτισαν και πήραν εισιτήρια για το classico (vid)

Τα... θύματα της φάρσας αποζημιώθηκαν με εισιτήρια για την φιέστα με την Ρεάλ
Τους υπνώτισαν και πήραν εισιτήρια για το classico (vid)

Ένα ωραίο «τρικ» βρήκε στοιχηματική εταιρία για να δώσει τρία εισιτήρια σε διαφορετικούς φιλάθλους, για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ, τον ερχόμενο μήνα. Οι τρεις φίλαθλοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Καμπ Νου, όπου θα συναντούσαν τους Ινιέστα, Ράκιτιτς, Παουλίνιο και Κουτίνιο.

Μόνο που στην παρέα υπήρχε και ένας… υπνωτιστής. Ο Τζεφ Τουσάντ παρουσιάστηκε ως οργανωτής της διαδικασίας και μόλις οι τρεις φίλαθλοι έκατσαν στον πάγκο των αποδυτηρίων τους υπνώτισε. Εκείνη την ώρα μπήκαν μέσα οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, αλλά και κάποιοι άλλοι, που θα έπαιζαν τον ρόλο των ποδοσφαιριστών.

Οι φίλαθλοι ξύπνησαν και νόμιζαν πως οι κομπάρσοι ήταν οι ποδοσφαιριστές, με τον Ινιέστα να κοιτά απορημένος και τον Ράκιτιτς με τον Παουλίνιο να γελούν.

Μόλις ο υπνωτιστής τους «βύθισε» στον ύπνο ξανά, τους έκανε να ξυπνήσουν μετά από λίγο και αυτή τη φορά αναγνώρισαν τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τους αγκάλιασαν και τους έδωσαν τα εισιτήρια για το Classico.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τους υπνώτισαν και πήραν εισιτήρια για το classico (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.