ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Στοχεύει σε Λισάντρο Λόπες ο Ολυμπιακός

Ο Αργεντινός σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους».
Στοχεύει σε Λισάντρο Λόπες ο Ολυμπιακός

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι είναι ο Λισάντρο Λόπες, που θα κληθεί εφόσον αποκτηθεί να καλύψει το αμυντικό πρόβλημα της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε μόλις 45 λεπτά στην Ιταλία και την Ίντερ στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, επέστρεψε στην Μπενφίκα, η οποία δεν τον υπολογίζει μετά τις τελευταίες μεταγραφές που πραγματοποίησε στο κέντρο της άμυνας.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στην έντυπη έκδοση του Sportime, ο παίκτης είναι αποδεκτός από τη διοίκηση, αλλά και τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», οπότε τα πράγματα έχουν αρχίσει και μπαίνουν σε μία σειρά.

Ο Αργεντινός στόπερ βρέθηκε στην Ελλάδα για να κάνει τις διακοπές του, όμως όπως αναφέρεται είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Σάμαρη, που του μίλησε για την κατάσταση και τα πράγματα στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, αποκαλύπτεται πως έχει γίνει, ήδη, πρόταση από την πορτογαλική ομάδα στους Πειραιώτες, η οποία συμπεριλαμβάνει τον δανεισμό του παίκτη με 4 εκατομμύρια ευρώ οψιόν, ενώ φυσικά και το συμβόλαιό του θα βαρύνει την ελληνική πλευρά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στοχεύει σε Λισάντρο Λόπες ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.