AGENT GREEK

Παναθηναϊκός: Η λεζάντα και το… μισό λεπτό δημοσιότητας

Με αφορμή τα όσα είδαν τα ματάκια μου χτες στο ΟΑΚΑ, ένα… κοινωνικό μήνυμα προς ποδοσφαιριστές, «πραματευτές» και media
Παναθηναϊκός: Η λεζάντα και το… μισό λεπτό δημοσιότητας

Έπινα το εσπρεσάκι μου στα βόρεια χθες και μου σφύριξαν πως είχε ματσάκι στο ΟΑΚΑ. Είπα, λοιπόν, να πάρω τζούρα… κρύου και πιτσιρικαρίας βλέποντας Παναθηναϊκό. Τι το ήθελα; Απογοητεύτηκα.

Όχι για τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Δεν έχω απαιτήσεις από 20χρονα που τώρα κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα με μια ασήκωτη φανέλα.

Απ’ όλους όσους, τόσο καιρό τώρα, διαχρονικά, περιμένουν μισή καλή φάση, μία ενέργεια σε ένα ματς, το «μισό λεπτό» (όχι φυσικά τα 15) της διασημότητας, προκειμένου να φτάσουν στον ουρανό ένα πιτσιρίκι.

Καλώς ή κακώς όμως, όταν κανείς τους, μα κανείς τους, δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά κόντρα σε μια ερασιτεχνική ομάδα, τότε το μέτρο, σε όλους μας, πρέπει να επιβάλλεται.

Ναι, ταλέντο υπάρχει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Από τη συγκεκριμένη όμως παραδοχή ως το να βαφτίζουμε το ταλέντο αξία και να το «ποσοτικοποιούμε» μάλιστα σε όρους ενδιαφέροντος, πάει πολύ.

Ας μην προτρέχουμε, λοιπόν. Κυρίως γι’ αυτά τα παιδιά, που αν έχουν μια (ή και παραπάνω) πιθανότητα να παίξουν και να σταθούν ως επαγγελματίες, αυτή συνίσταται στο να μην ασχολούμαστε μαζί τους επειδή έβαλαν ένα γκολ σε κενή εστία, επειδή έκαναν ένα τακουνάκι, επειδή οι μάνατζερ και οι μπαμπάδες τους κάνουν λεζάντα όπου και όπως μπορούν…

Παναθηναϊκός: Θλάση τρίτου βαθμού ο Κότσαρης

Παναθηναϊκός: Στις εξετάσεις έλειπε το… λίαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η λεζάντα και το… μισό λεπτό δημοσιότητας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.