ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κιτρινόμαυρη» σιγή ασυρμάτου

Μέχρι τη λήξη της διαδικασίας, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν πρόκειται να προβούν σε κάποιο σχόλιο για το οπτικοακουστικό υλικό στο υπόμνημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Κιτρινόμαυρη» σιγή ασυρμάτου

Ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας ζήτησε και έλαβε  απόσπασμα που τον ενδιέφερε από τις κάμερες των αποδητηρίων του γηπέδου της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του απέστειλε σήμερα το πρωί (21/3) τον φάκελο- υπόμνημα έχοντας επισυνάψει οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της ΕΛ.ΑΣ, με το οποίο οι άνθρωποί της θεωρούν ότι μπορούν να στρέψουν την υπαιτιότητα για την διακοπή του αγώνα στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, το περιεχόμενό του σκοπό έχει να αποδείξει ότι στα αποδυτήρια δεν υπήρχε «κλίμα τρομοκρατίας» και ότι ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες από τους ανθρώπους του Δικέφαλου του Βορρά για την συνέχιση του αγώνα.

Από την άλλη, οι άνθρωποι της Ενωσης έχουν δηλώσει ενήμεροι για την ύπαρξη του βίντεο. Ωστόσο, πέρα από αυτό, κανείς από τις τάξεις της ομάδας δεν πρόκειται να προβεί σε κάποιο σχόλιο έως ότου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μια «κιτρινόμαυρη» σιγή ασυρμάτου, η οποία κρύβει μία συγκρατημένη αισιοδοξία και ουδεμία ανησυχία για την έκβαση της υπόθεσης, της οποίας η τελική απόφαση αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Διόλου απίθανο δε, είναι να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στη μέρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κιτρινόμαυρη» σιγή ασυρμάτου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.