ΑΓΓΛΙΑ

«Στέλνει τους ρατσιστές οπαδούς της στο Άουσβιτς η Τσέλσι»

Εξαιρετική πρωτοβουλία από τη διοίκηση των «Μπλε»
«Στέλνει τους ρατσιστές οπαδούς της στο Άουσβιτς η Τσέλσι»

Έναν διαφορετικό τρόπο να καταπολεμήσουν το ρατσισμό σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Τσέλσι και είναι έτοιμοι να τον εφαρμόσουν.

Όπως γίνεται γνωστό λοιπόν από τα αγγλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει πλέον να απαγορεύει στους ρατσιστές φιλάθλους της την είσοδο στο γήπεδο, αλλά σκοπεύει να τους μορφώσει.

Συγκεκριμένα θα τους δίνετε η επιλογή ή να χάσουν το εισιτήριο διαρκείας τους ή να ταξιδέψουν στο Άουσβιτς, προκειμένου να μάθουν από πρώτο χέρι το τι ακριβώς δημιούργησε ο ρατσισμός.

«Αν απλά διώξεις τον κόσμο δεν θα αλλάξει ποτέ τη συμπεριφορά του. Αυτή η πρακτική τους δίνει μία ευκαιρία να καταλάβουν τι έχουν κάνει και να θέλουν να φερθούν καλύτερα. Στο παρελθόν θα τους βγάζαμε από το πλήθος και θα τους διώχναμε.

Τώρα μπορούμε να τους πούμε ότι έκαναν κάτι λάθος και ότι έχουν μία επιλογή. Μπορούμε να τους διώξουμε ή να περάσουν ένα χρονικό διάστημα με τις αρχές εκεί ώστε να καταλάβουν τι πήγε λάθος»,ήταν τα λόγια του Προέδρου της Τσέλσι, Μπρους Μπακ.

Σακίρι: «Μένω στο Μάντσεστερ, δεν πάω στο Λίβερπουλ»

Βοηθός προπονητή στην Άστον Βίλα ο Τέρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Στέλνει τους ρατσιστές οπαδούς της στο Άουσβιτς η Τσέλσι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.