ΑΓΓΛΙΑ

Ο Σάρι προς υπεράσπιση του Μουρίνιο!

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο εν όψει του ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Σάρι προς υπεράσπιση του Μουρίνιο!

Προς την υπεράσπιση του Ζοζέ Μουρίνιο έσπευσε ο Μαουρίτσιο Σάρι και μάλιστα μίλησε με αυστηρό ύφος προς τους επικριτές του.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στα ΜΜΕ του Λονδίνου εν όψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό:

«Μιλάμε για έναν προπονητή που έχει κατακτήσει τα πάντα. Συνεπώς πιστεύω ότι εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να τον σέβεστε, πιστεύω ότι όλοι οφείλουν να τον σέβονται.

Είναι μεγάλος προπονητής, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Η ένταση μεταξύ εκείνου και του Κόντε; Δεν ξέρω τι προβλήματα υπήρχαν, στο γήπεδο μπορεί να υπάρχει κάποιος εκνευρισμός και εκείνη τη στιγμή μπορεί να ειπωθεί το οτιδήποτε. Πιστεύω ότι ο Κόντε σέβεται τον Μουρίνιο και το αντίστροφο».

Επίσης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι έχουν μία πολύ καλή ομάδα. Ίσως αν λάβουμε υπόψη κάθε παίκτη ξεχωριστά, να είναι η πιο δυνατή ομάδα της Premier League. Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι είναι πιο ομάδα αλλά κοιτάζοντας τις μονάδες, η Γιουνάιτεντ είναι πολύ δυνατή.

Εξετάζουμε μόνο 8 παιχνίδια, στο Champions League τα πάνε καλά και στο πρωτάθλημα μπορούν να βελτιωθούν, έχουν περάσει μόνο δύο μήνες από την έναρξη της σεζόν».

Έπος: Σανέ, Στέρλινγκ και Μεντί δίνουν συμβουλές για ραντεβού! (vid)

Άζαρ: «Μπορεί να τελειώσω την καριέρα μου στην Τσέλσι»

Ανανέωσε με… Μουρίνιο ο Σο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σάρι προς υπεράσπιση του Μουρίνιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.