CHAMPIONS LEAGUE

Ρούι Βιτόρια: “Το ίδιο αποτέλεσμα και με 11 εναντίον 11”

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μπενφίκα
Ρούι Βιτόρια: “Το ίδιο αποτέλεσμα και με 11 εναντίον 11”

Στο αριθμητικό μειονέκτημα το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει, επιτυχώς όπως αποδείχθηκε, η Μπενφίκα κόντρα την ΑΕΚ, δεν στάθηκε ιδιαίτερα ο Ρούι Βιτόρια.

Ο προπονητής των Πορτογάλων, σε δηλώσεις του έπειτα από το παιχνίδι, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της νίκης και πως στο πρώτο μέρος η ομάδα του ήταν ανώτερη από την Ένωση.

«Κερδίσαμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας, σε αντίθεση με το δεύτερο που η ΑΕΚ έπαιζε με παίκτη παραπάνω και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Ρούμπεν Ντίας η ΑΕΚ πήρε τα πάνω της, πίστεψε ότι μπορεί να κερδίσει το ματς, όμως πετύχαμε αυτό το γκολ και πήραμε τη νίκη.

Η ΑΕΚ με τη βοήθεια του κόσμου της κατάφερε να ισοφαρίσει. Αλλά είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και θεωρώ ότι αν είχαμε μείνει 11 εναντίον 11 δεν θα είχε αλλάξει τίποτα ως προς το νικητή. Απλώς το σκορ ίσως ήταν διαφορετικό.

Μέχρι την αποβολή παίζαμε πάρα πολύ σωστά. Ηξερα ότι μετά θα έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Σε τέτοιο επίπεδο, είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια κατάσταση όταν μένεις με παίκτη λιγότερο, όμως τέλος καλό όλα καλά.»

Στα αποδυτήρια της Μπενφίκα ο Καραγκούνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρούι Βιτόρια: “Το ίδιο αποτέλεσμα και με 11 εναντίον 11”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.