CHAMPIONS LEAGUE

Υποψία στησίματος στο Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας!

Σχετική ενημέρωση της UEFA στις γαλλικές αρχές για το ματς του Champions League
Υποψία στησίματος στο Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας!

Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα της «Equipe» αναφορικά με την αναμέτρηση μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Ερυθρού Αστέρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Champions League.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πριν από μερικές ημέρες η UEFA ενημέρωσε την αντίστοιχη αρχή της Γαλλίας και την Παρασκευή (12/10) η ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας.

Μέχρι πρότινος, μόνο ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Αλεξάντερ Σέφεριν και μερικοί στενοί συνεργάτες του γνώριζαν για την υπόθεση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ένα σημαίνων στέλεχος του Ερυθρού Αστέρα πόνταρε σχεδόν 5.000.000 στην ήττα της ομάδας με πέντε γκολ διαφορά!

Αν πράγματι υπήρξε τέτοιο ποντάρισμα, το αποτέλεσμα δικαίωσε τον παίκτη, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε 6-1 των πρωταθλητών Σερβίας στο “Παρκ ντε Πρενς”.

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας αξιώνει έρευνα της UEFA, προκειμένου να… αποκατασταθεί η τάξη.

“Ο Ερυθρός Αστέρας, με οργή και βδελυγμία, διαψεύδει το σημερινό δημοσίευμα της “Equipe” σχετικά με το ύποπτο αποτέλεσμα του ματς Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας και τη συμμετοχή οποιουδήποτε από την ομάδα σε λανθασμένες ενέργειες.

Το άρθρο μπορεί να βλάψει και να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη φήμη της ομάδας μας και γι’ αυτό επιμένουμε η UEFA και όσοι διερευνούν την υπόθεση σε Σερβία και Γαλλία να αποκαλύψουν την αλήθεια”.

Η σημερινή τεχνολογία και άλλοι μηχανισμοί είναι τόσο αναπτυγμένοι, που θεωρείται αδύνατο να μείνει άλυτη αυτή η υπόθεση.

Ο Ερυθρός Αστέρας αναμένει να μάθει σύντομα την αλήθεια και να απομακρυνθεί κάθε αμφιβολία πιθανών ατασθαλιών”.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ντράγκαν Τζάιτς προσέθεσε: “Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικό. Είναι απίθανο! Είναι ψέμα!”

Με Νεϊμάρ η Παρί διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα

Κέρδισαν το στοίχημα στην Παρί και μαζί μία εβδομάδα ρεπό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποψία στησίματος στο Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.