CHAMPIONS LEAGUE

Κάραχερ: «Οι παίκτες της Παρί θα έπρεπε να ντρέπονται»

Ο χρόνος που πέρασε ο Νεϊμάρ και οι συμπαίκτες στο χορτάρι επικρίθηκε έντονα στα social media και ο Τζέιμι Κάραχερ παρομοίασε τους σταρ της Παρί με παιδιά
Κάραχερ: «Οι παίκτες της Παρί θα έπρεπε να ντρέπονται»

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να νίκησε 2-1 τη Λίβερπουλ να έγινε το μεγάλο φαβορί του ομίλου για πρόκριση στους «16» του Champions League, αλλά αυτό που σχολιάστηκε αρνητικά ήταν η συμπεριφορά των παικτών των Γάλλων.

Ένας από αυτούς που καταφέρθηκε με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους ήταν ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, ο οποίος εργάζεται ως τηλεσχολιαστής στο SkySports.

«Ήταν απογοητευτικό. Για τον Νεϊμάρ λέγαμε στο πρώτο ημίχρονο ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όμως ήταν ντροπιαστικό αυτό που είδαμε σήμερα. Αν συνεχίσει να το κάνει αυτό στο υπόλοιπο της καριέρας του θα τον θυμούνται όλοι γι’ αυτό και όχι για το ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αφήνει μία πικρή γεύση στο στόμα όλο αυτό», ανέφερε για τον Βραζιλιάνο.

Παράλληλα παρομοίασε την Παρί με έναν… παιδότοπο: «Εάν ο Κλοπ έχει εκνευριστεί μαζί τους είναι απόλυτα κατανοητό. Ακόμα και ο αρχηγός, ο Τιάγκο Σίλβα, ο αμυντικός, κυλιόταν στο κόρνερ κρατώντας το πρόσωπό του. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με ορισμένους σπουδαίους παίκτες, δεν χρειάζεται να αναλώνονται σε τέτοιες τακτικές. Θα έπρεπε να αφήσουν το ποδόσφαιρο που παίζουν να μιλήσει για αυτούς. Απορώ πως πηγαίνουν μετά στο σπίτι τους και μιλούν με τις οικογένειες και τις συζύγους τους. Μόνο τα παιδιά σε παιδότοπους κυλιούνται στο έδαφος τόσο».

Εκνευρισμένος ο Κλοπ με τη συμπεριφορά της Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί έριξε τη Λίβερπουλ στα “σχοινιά”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάραχερ: «Οι παίκτες της Παρί θα έπρεπε να ντρέπονται»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.