ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Πολ Μερσον προσπαθεί να πει «Παπασταθόπουλος» (vid)

Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη. Ουτε καν τίμια. Ο άλλοτε αμυντικός της Αρσεναλ και νυν τηλεσχολιαστής, Πολ Μέρσον κλήθηκε να κάνει ένα παιχνίδι: να προφέρει τα (δύσκολα) ονόματα μερικών ποδοσφαιριστών της Πρέμιερ Λιγκ. Ανάμεσα στους και αυτό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Μέρσον το σκέφτηκε. Δήλωσε… κώλυμα ακόμη και στο όνομά του, μέχρι που πήρε τη...
Ο Πολ Μερσον προσπαθεί να πει «Παπασταθόπουλος» (vid)

Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη. Ουτε καν τίμια. Ο άλλοτε αμυντικός της Αρσεναλ και νυν τηλεσχολιαστής, Πολ Μέρσον κλήθηκε να κάνει ένα παιχνίδι: να προφέρει τα (δύσκολα) ονόματα μερικών ποδοσφαιριστών της Πρέμιερ Λιγκ.

Ανάμεσα στους και αυτό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Μέρσον το σκέφτηκε. Δήλωσε… κώλυμα ακόμη και στο όνομά του, μέχρι που πήρε τη βοήθεια του παρουσιαστή. «Σώκρατες», αναφώνησε με στόμφο, ψελλίζοντας κάτι σαν το… Παπασταθόπουλος στη συνέχεια. Και οι δύο συμφώνησαν πως θα ήταν πιο φρόνιμο να μείνουν στο Σωκράτης.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με όλους τους… γλωσσοδέτες:

https://twitter.com/i/status/1027967358877487105

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πολ Μερσον προσπαθεί να πει «Παπασταθόπουλος» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.