EUROPA LEAGUE

Σιμεόνε: «Ποιος Ρονάλντο; Ο Φραντσέσκολι!» (vid)

Ο Αργεντινός θυμήθηκε ένα τρομερό γκολ πίσω στο 1986...
Σιμεόνε: «Ποιος Ρονάλντο; Ο Φραντσέσκολι!» (vid)

Εδώ και δύο ημέρες άπαντες ασχολούνται με το ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Γιουβέντους. Υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι το πήραν… αδιάφορα καθώς θεωρούν πως έχουν δει και καλύτερα τέρματα.

Ένας από αυτούς είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Σπόρτινγκ στο Europa League για το γκολ του Πορτογάλου, αλλά η απάντησή του μάλλον… δεν άρεσε.

Ο «Τσόλο» είπε πως έχει δει και καλύτερα γκολ, θυμίζοντάς τους ένα του σπουδαίου Έντσο Φραντσέσκολι σε αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με την Πολόνια.

«Έχετε δει το γκολ του Φραντσέσκλι σε ένα Ρίβερ – Πολόνια; Ε, δείτε πρώτα αυτό. Φοβερό γκολ», είπε ο Σιμεόνε και έκανε τους πάντες να αναζητήσουν το συγκεκριμένο τέρμα…

Ιδού:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σιμεόνε: «Ποιος Ρονάλντο; Ο Φραντσέσκολι!» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.