EUROPA LEAGUE

Φραν Σολ: «Έτοιμος για Ολυμπιακό»

Η Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε τον Φραν Σολ και ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε πως στόχος του είναι να βοηθήσει για την πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού
Φραν Σολ: «Έτοιμος για Ολυμπιακό»

Το μεγάλο χειμερινό απόκτημα της προσεχούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Europa League, Ντιναμό Κιέβου, παρουσιάστηκε επίσημα. Ο Φραν Σολ πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «9» και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Ο Ισπανός – δεύτερος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος – εμφανίστηκε σίγουρος πως θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του κόντρα στους «ερυθρόλευκους»:

 «Είμαι πολύ ευγνώμων στη Ντιναμό για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω στην Ευρώπη. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τη στήριξή τους. Θέλω να προετοιμαστών για τα ματς με τον Ολυμπιακό τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, αφού θα είναι τρα πρώτα μου ματς».

Το ουκρανικό πρωτάθλημα διανύει περίοδο χειμερινής διακοπής, συνεπώς ο Φραν Σολ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Ντιναμό στα ματς του Europa League.

Ντιναμό Κιέβου: Ενίσχυση με τον δεύτερο σκόρερ της Eredivisie

Σύσκεψη κορυφής στη Σέλτικ για τον Ομάρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φραν Σολ: «Έτοιμος για Ολυμπιακό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.