EUROPA LEAGUE

Το «καρφί» του προέδρου της Ατλέτικο για την παραμονή του Γκριζμάν

Ο Ανχελ Χιλ Μαρίν έριξε το «μπαλάκι» στον Γάλλο επιθετικό.
Το «καρφί» του προέδρου της Ατλέτικο για την παραμονή του Γκριζμάν

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού. Ο Αντούαν Γκριζμάν σφράγισε την τετραετή παρουσία του στους «ροχιμπλάνκος» με το πρώτο τρόπαιό του στην ομάδα και… ίσως το τελευταίο.

Η δημόσια δήλωση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου πως έχει επικοινωνία με τον μάνατζέρ του από τον Οκτώβριο και αυτό που ξέφυγε (;) στον Λουίς Σουάρες πως ο Γάλλος έχει ήδη αποκτηθεί, είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Ατλέτικο. Ο CEO της ομάδας, Ανχελ Χιλ Μαρίν εξαπέλυσε προσωπική επίθεση σε εκείνον των «μπλαουγκράνα» για τις μεταγραφικές του μεθόδους.

Μετά λοιπόν την κατάκτηση του κυπέλλου, ο Μαρίν βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στο φλέγον θέμα της παραμονής του Γκριζμάν, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER: «Εξαρτάται περισσότερο από οτιδήποτε στα δικά του συναισθήματα. Αν θέλει να γράψει ιστορία στην Ατλέτικο ή να πάει σε μια ομάδα που θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να το κάνει αυτό».

Ο Γκριζμάν ολοκληρώνει ακόμα μια φανταστική σεζόν με 29 γκολ και 15 ασίστ σε μένει να φανεί αν θεωρεί ο ίδιος πως ο κύκλος του στους Μαδριλένους έκλεισε οριστικά με το Europa League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «καρφί» του προέδρου της Ατλέτικο για την παραμονή του Γκριζμάν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.