SUPER LEAGUE 2

Φιλικό «διπλό» του ΑΟΤ στη Λάρισα

Τα Τρίκαλα επικράτησαν 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη
Φιλικό «διπλό» του ΑΟΤ στη Λάρισα

Τα Τρίκαλα επικράτησαν 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας σε φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Η ομάδα της Λάρισας υποδέχθηκε τον ΑΟΤ και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε γενικές γραμμές, αφού το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 64’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Συμελίδη. Στο 66’, ο Απόλλων ισοφάρισε χάρη σε δυνατό σουτ του Λούκας Ράμος.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν και μία κλασική ευκαιρία στο 78’, όταν ο Λουκάο έστειλε την μπάλα με σουτ στο δοκάρι. Κι αφού ο Απόλλων δεν έβαλε το γκολ, το δέχθηκε δύο λεπτά αργότερα.

Ο Γκοτοβός έκανε το 2-1 για τον ΑΟΤ στο 80’ και ο Μαντιάνι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πλασέ στο 92’.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μαντζάρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Αγιώτης (86′ Γαρυφαλλόπουλος), Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (62′ Καμπέρης), Λουκάο, Λίταινας (78′ Κοντοθανάσης), Πολέτο.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταΐρης (85′ Γιδόπουλος), Πάνος, Νιάρος (85′ Γκουγκούδης), Συριόπουλος (66′ Κέζος), Γκότοβος, Τριανταφυλλάκος (66′ Σιαλμάς), Γκατζολάρι (73′ Μαντιάνι), Γιουκαρής (85′ Κούλπας), Συμελίδης, Μακρίδης (66′ Τσιάρας), Σταματάκος (62′ Ηλιάδης).

Τους σόκαρε ο Καραγιαννίδης

Σέντρα στη Football League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλικό «διπλό» του ΑΟΤ στη Λάρισα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.