SUPER LEAGUE 2

Κινήσεις ερασιτέχνη να σώσει τον Πανσερραϊκό

Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη ξεκίνησαν εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να λάβουν μέρος των οφειλόμενων
Κινήσεις ερασιτέχνη να σώσει τον Πανσερραϊκό

Την ύστατη προσπάθεια για να σώσει ότι σώνεται κάνει ο ερασιτέχνης Πανσερραϊκός, προκειμένου η ομάδα να ταξιδέψει την Κυριακή (22/4) στην Καρδίτσα για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση.

Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη πήραν την πρωτοβουλία να βγουν μπροστά και ξεκίνησαν μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων από φίλους του συλλόγου, προκειμένου αυτά να μπούνε στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών. Και έτσι να εξασφαλιστεί η μετάβαση της αποστολής στην Καρδίτσα.

Οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας και την Παρασκευή (20/4) θα αποφασίσουν το αν θα κατέβουν στο κυριακάτικο παιχνίδι. Πριν το πρόγραμμα της προπόνησης, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι παίκτες του θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ματαιώθηκε η τηλεοπτική μετάδοση

Η αβεβαιότητα διεξαγωγής του αγώνα ανάγκασε τη Football league να ματαιώσει την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την WEΒ TV της ΕΡΤ και να μεταδοθεί τελικά άλλο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football league είναι:

«Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ μέσω WEB TV, θα μεταδώσει στα πλαίσια της 27ηςαγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE, τον αγώνα μεταξύ των “ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891” την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 με ώρα έναρξης την 17:00΄, αντί του αγώνα μεταξύ των “ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ”».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κινήσεις ερασιτέχνη να σώσει τον Πανσερραϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.