ΓΑΛΛΙΑ

Ο όρος του Πογκμπά για να πάει στην Παρί

Διατεθειμένος να μετεγγραφεί στην Παρί παρουσιάζεται ο Γάλλος σούπερ σταρ, που όμως έχει έναν πολύ σημαντικό όρο
Ο όρος του Πογκμπά για να πάει στην Παρί

Μπορεί να ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην μεγάλη ανατροπή της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σίτι, ωστόσο ο Πολ Πογκμπά τον τελευταίο καιρό δεν περνάει και πολύ καλά στο Μάντσεστερ.

Όπως ήταν λογικό, οι φήμες για μεταγραφή του και αποχώρηση από τους «Κόκκινους Διαβόλους» έχουν ήδη ξεκινήσει, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του.

Ο Γάλλος μέσος που στο παρελθόν είχε τονίσει ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει πίσω στην χώρα του, φαίνεται ότι πλέον έχει αλλάξει γνώμη, όμως για να πει το «ναι» στους Παριζιάνους, δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά.

Το μόνο σίγουρο για τον Πογκμπά είναι ότι σε περίπτωση που γίνει η μεταγραφή, θα αμείβεται πλουσιοπάροχα όμως δεν είναι αυτό που θέλει.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται ότι έχει τονίσει πως για να δώσει θετική απάντηση, η διοίκηση θα πρέπει να κρατήσει τον Νεϊμάρ στην ομάδα, που ακούγεται ότι δεν θέλει να συνεχίσει μετά το καλοκαίρι.

Μένει να δούμε τι θα γίνει την περίοδο των μεταγραφών, που προβλέπεται «καυτή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο όρος του Πογκμπά για να πάει στην Παρί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.