ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νικήτρια η Μπάγερν κόντρα στην… κακή Γιουνάιτεντ (vid)

Νικήτρια με 1-0 αναδείχθηκε η Μπάγερν στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην «Allianz Arena» το βράδυ της Κυριακής (05/08), με γκολ του Χάβι Μαρτίνεθ στο 59′. Σε ένα παιχνίδι που τόσο ο Νίκο Κόβατς, όσο και ο Ζοζέ Μουρίνιο έκαναν πολλές δοκιμές και παρέταξαν τις ομάδες τους με ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών,...
Νικήτρια η Μπάγερν κόντρα στην… κακή Γιουνάιτεντ (vid)

Νικήτρια με 1-0 αναδείχθηκε η Μπάγερν στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην «Allianz Arena» το βράδυ της Κυριακής (05/08), με γκολ του Χάβι Μαρτίνεθ στο 59′.

Σε ένα παιχνίδι που τόσο ο Νίκο Κόβατς, όσο και ο Ζοζέ Μουρίνιο έκαναν πολλές δοκιμές και παρέταξαν τις ομάδες τους με ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών, οι Βαυαροί είχαν ξεκάθαρα τον έλεγχο. Το συντριπτικό 72%-28% και οι 728 πάσες που αντάλλαξαν οι νικητές, έναντι των 290 των φιλοξενούμενων αντικατοπτρίζουν την εικόνα του ματς.

Το γκολ του Χάβι Μαρτίνεθ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 59′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο Αλκάνταρα. Λίγο έλειψε η ομάδα του Νίκο Κόβατς να κάνει και το 2-0 στο 87′, όμως ο Ρομπέν που βρήκε δίχτυα, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Από τους «κόκκινους διαβόλους» έκαναν την επανεμφάνισή τους ο Μάρκους Ράσφορντ που αγωνίστηκε για 65′ και ο Βίκτορ Λίντελεφ, οι οποίοι είχαν καθυστερήσει να ενσωματωθούν στην προετοιμασία λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έτσι, η προετοιμασία της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να έχουν ούτε ένα σουτ on target.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Χούμελς (46′ Μπόατενγκ), Αλάμπα (56′ Μπερνάτ), Ζίλε, Κίμιχ (72′ Ρούντι), Ρόμπεν, Ριμπερί (46′ Γκορέτσκα), Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο (60′ Ραφίνια), Μίλερ (46′ Λεβαντόβσκι), Γκνάμπρι (60′ Κομάν).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα (78′ Γκραντ), Νταρμιάν (65′ Τζόουνς), Λίντελοφ (78′ Τουανζέμπε), Σο (78′ Μίτσελ), Μπαγί (51′ Σμόλινγκ), Μάτα (65′ ΜακΤόμινεϊ), Ερέρα (82′ Γκάρνερ), Φρεντ (79′ Τσονγκ), Αντρέας Περέιρα, Σάντσες, Ράσφορντ (65′ Φοσού Μενσά).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=qu-_jbNjrWE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικήτρια η Μπάγερν κόντρα στην… κακή Γιουνάιτεντ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.